– Det begyndte at regne, allerede inden vi kom til søen, som er en af LF’s mange, dejlige vande, fortæller Bo Kihlgast Nielsen. – Himlen var ensformig grå og trist, så det tydede ikke alt for godt rent nydelsesmæssigt, for vi er simpelthen for gamle til dårligt vejr!

– Regnen stoppede heldigvis en halv times tid efter, at vi havde fået rigget stænger og båd til samt var kommet ud på søen, hvilket var særdeles kærkomment – jeg havde nemlig for en gang skyld ikke taget regntøj med. Efter flere timers dørgning med store woblere, hvor makker Morten havde fået to gedder op til små 4 kilo samt en del missede hug på sine ret små woblere, blev jeg li’som overtalt til at skifte til noget mindre.

– Valget faldt på en gammel Yozuri-wobler, som jeg faktisk ikke husker, om jeg nogensinde har fanget noget på. Men på – det kom den. Efter en times tid uden liv mente Morten, at vi lige skulle forsøge en gang til langs den sydlige bred, da den ofte giver fisk. Et stykke tid efter fik vi hug på eksakt samme tid. Mortens noget mindre fisk blev desværre ikke hængende ret længe, men det gjorde min. Efter en kort nervepirrende dansen på netkanten, landede Morten sikkert min til dato største aborre. Min nye PR for aborre lyder derfor nu på 1,35 kg fordelt på 41,5 cm, slutter han.

Husk at der er en del fede aborre-artikler i fiskogfri.dks artikelarkiv i denne sektion af arkivet.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This