– Jeg var taget et smut i Aalsbogaard Lystfiskersøer efter arbejde, for jeg kunne lige nå en times fiskeri, før jeg skulle afsted til fodbold, fortæller Casper Herlufsen. – Af Martin, som har søen på Fyn og også ejer nytgrej.dk, havde jeg købt en FTM Area Wave stang samt et nyt Tubertini Aryas 1000 hjul, så nu skulle jeg rigtig i gang med gummidyrs- fiskeriet.

– Mit fiskeri startede med, at jeg gik en tur rundt om søen og kastede til de ørred, jeg så. Jeg kunne se, at et par guldørred jagtede mit gummidyr, men de ville ikke hugge på, så jeg skiftede gummidyr flere gange, men det virkede heller ikke. Så fandt jeg det største gummidyr, som jeg hade i lommen – et fra FTM, der hedder Hero. Jeg kastede til en guldørred på jagt et par meter før den drejede af, og så fik jeg eller et drøn af et hug, som skulle vise sig at være en hårdt fightende regnbueørred på 8,8kg. Husk på, at du kun fanger på den agn, som du selv tror på. Knæk og bræk derude.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

Det var på dette lille gummidyr, at Caspers fine regnbueørred huggede.

Det var på dette lille gummidyr, at Caspers fine regnbueørred huggede.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This