Der bliver stadig fanget rigtig fint med havørred mellem alle hornene, og en af dem, der har været på kysten, er Tommy Balle:

– Jeg var på en morgentur ude og fiske i tre timer på Røsnæs, fortæller han. Jeg startede klokken 08:30 i det dejligste vejr, og jeg var helt alene på en ellers fin besøgt plads. Der var fin aktivitet i overfladen, og efter en times fiskeri bed en smuk 50cm havørred på en Sandeel på. Efter en kort intens fight med tre udløb kom den i nettet. Fisken havde bidt godt og grundigt i krogen, så den måtte hjem på middagsbordet. Det var virkelig en dejlig fisketur på Røsnæs, slutter han.

Har du selv været ude og svinge fiskestangen med succes – så send os en historie og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. 

Husk at tilmelde dig Fisk & Fris nyhedsbrev. Så får du nemlig en mail cirka en gang om ugen med links til alle  de seneste hotteste fangster samt nye artikler og videoer. Du tilmelder dig ved at scrolle ned på forsiden og udfylde navn samt e-mail i den røde box. Husk at bekræfte det link, som du får på en e-mail kort efter.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This