Det er ved at være slutspurten nu ved mange af åerne, og en af dem, der har været ude for at give laksefiskeriet et sidste skud, er Jimmi Andersen fra Team Mini Ræs: – Dagens fiskeri startede på Borrisstykket klokken syv, hvor min ven og jeg fik rigget til, fortæller han. – Vi aftalte, at jeg skulle gå lidt nedstrøms, hvor min ven ville gå længer op af åen. Da jeg aldrig rigtig har haft troen på sorte fluer, foreslog min ven, at jeg skulle prøve en sort stor nat flue.
– Der skulle ikke gå mange kast – for at være helt præcis to – så var der fast fisk! Fighten varede i cirka 10-15 minutter, og så kom der en og hjalp mig med at få den i nettet. Vi fik målt fisken til at være 78 centimeter, og det var en ny Skjern Å PR laks for mig. Imorgen er der endnu en dag, hvor jeg håber på at få en flot laks, Igår fik min ven en rigtig flot laks på 99 centimeter, hvor det meste af fighten blev filmet live inde på min side Team Mini Ræs, hvor jeg lægger mange af mine fisketure op, slutter han.
Hvis du selv har været ved åen for at give den et sidste forsøg, så skriv til os med din historie og et godt foto. Du kan skrive til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 0 36.
Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This