– Efter en meget frustrerende vintersæson, hvor det blev til den ene 0-bon efter den anden, var det endelig tid til at komme til søen igen, fortæller Johannes Junge. – Søndag den niende maj blev min premiere dag, og afsted til søen det gik. Jeg ankom over middag og fik rigget til. Det blæste 6-7 m/s, og man kunne tydelig se, at den lange tørre april og efterfølgende våde start på maj havde sat sit præg. Det flød med stykker af indtørret brink i vandoverfladen og vandet var meget grumset, så planen om at fiske med popper blev hurtig ændret.

– Jeg fik startet fiskeriet, men forholdende og de mange nul-ture i de tre først måneder af året, satte mine forventninger ned.Der skulle dog ikke gå meget mere end 15 minutter, før der var bud efter fluen, og forløsningen kom. Årets første landede gedde var en realitet, og efter et hurtig skud foran kameraet fik gedden sin frihed igen. 10 minutter efter var der igen bud efter fluen, men denne var ikke meget større end fluen, så den fik lov at blive i vandet. Efter yderligere 20 minutter var der igen bud efter min flue. Den var i omtrent samme kaliber som den første og fik lov at blive afkroget i vandet.

– Efter en kort kaffe pause og flueskift blev der fisket igennem igen. Igen var der bud efter fluen to gangemen fiskene blev ikke kroget, så endnu et flue skift skulle der til. Og slam så var der fisk igen. Nu virkede til at være en fisk med lidt størrelse på. Desværre valgte den at stå af, inden jeg fik den ind til landing, men det er jo en del af gamet. Det blev til endnu en misser, som stod af inden landing, men alt i alt havde jeg tre gode fisketimer ved søen og en god forsinket premiere for mit vedkommende.

– De tre landede fisk blev taget på min UN-holy Diver variant (Non-Holy Diver) i farven Rainbow Trout fisket på intermedian line og Jerk Strip indtag med lange pauser.

 

Hvidovre Sport

 

Det var denne flue Johannes Junges fine gedder hugggede på.

Det var denne flue Johannes Junges fine gedder huggede på.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This