– Vi har i Vends Sportsfiskerforening fået mere vand til medlemmerne i klubben, fortæller Peer Petersen. – Her på det seneste har vi været ret aktive med at slå siv kanter, så det er fiskebart – og så har vi ellers bare ventet på lidt regn og rusk, for at få den vandstigning, som ofte skal til for at få gang i fiskene.

– Tålmodighed skal der til: Jeg ankom til stykket og havde udset et sted, hvor jeg ville mene, at der skulle stå fisk. Jeg havde kun en 1/2 time at fiske i, så det var bare på med en regnorm, der blev fisket som spinflue. Jeg lægger ormen to meter foran hotspottet. Tredje gang den glider ind i strømskællet, mærker jeg et puf. Jeg slækker lidt og strammer op – og BANG, så banker en fisk på. Jeg kan straks mærke, at det er en god og stærk fisk. Den leverer en forrygende fight, men glider til sidst i nettet efter en god fight. Min gode kammerat Søren Knabe kommer hurtigt lige forbi og får taget et par gode fotos af den første fisk på det nye stykke. Så er vi i gang på Fyn!

 

Friluftsland udsalg

 

Peer Petersen med slot havørred taget på orm i en å på Fyn

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This