– Jeg tog afsted til Stevns i morges, hvor jeg mødtes med en kammerart på det første spot, hvor vi kunne se, at vind og bølger samt grumset vand ikke ville være optimalt til fluestangen, fortæller Anders Salling Sørensen. – Vi valgte derfor at skifte plads til andet sted på Stevns, hvor vi kunne have noget mere læ, men vi skulle gå lidt for at komme til spottet. Da min kammerart ikke har fisket på stedet før, stoppede vi op og jeg forklarede lidt omkring områdets rev og huller, hvor fisken kunne stå. Og så var det ellers afsted med ham. Jeg nåede kun lige en smule ud i vandet og fik lagt det første kast, før han råbte, at det var hug!

– 10-15 sekunder efter hamrede denne flotte 51cm blanke havørred til min flue i det andet kast. Den tog min flue stenhårdt, og så var fighten ellers i gang. Havørreden tog 3-4 flotte samt høje spring, og den kæmpede godt, men efter en fem minutters fight fik jeg stille og roligt kanet fisken på land, hvor jeg råbte i jubel over den stålblanke og flotte overspringer. Fisken blev taget på en hjemmebundet flue – “Ulven”.

 

Grejshoppen

 

Anders Salling Sørens fine havørred fra Stevns tog flue Ulven.

Anders Salling Sørensens fine havørred fra Stevns tog flue Ulven.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This