Der bliver taget fint med gedder rundt omkring lige nu, og en af den, der har haft en rigtig god dage på søerne, er Emil Sørensen på 11år:

– Jeg er begyndt at fiske en del de sidste par år, og jeg fisker meget med Kolding Sportsfiskerforenings juniorafdeling, fortæller han. Men – jeg har også været med min far Søren Sørensen ude nogle weekender i båden efter gedder. Jeg har bl.a. i december og tidligere fået nogle flotte fisk på op til cirka 6 kilo.

– Lørdag morgen tog vi så afsted igen med min far og hans kammerat Peter. Det var en meget kold og stille morgen, men vi kom afsted og fik rigget til med vores agnfisk. Vi sejlede ud og nåede blot at fiske i fem minutter, da Peter siger til mig: ”Den tar´ du”.

– Fighten var tung, og da fisken kom tættere på båden, kunne vi tydeligt se, at den var stor – og efter lidt tid lykkes det os at lande fisken. Det var en gammel kriger på 10 kilo rent, og dermed var gedden en ny PR. Vi fik også en del andre fisk i løbet af dagen, men dagens første blev også dagens største, slutter Emil.

Har du selv været ude at fiske, så send os din beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

 

Emil med sin flotte ti-kilos gedde taget på agnfisk.

Emil med sin flotte ti-kilos gedde taget på agnfisk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This