– Jeg var taget på tur igen, da jeg et par aftener før havde tabt en rigtig god fisk, afslører Murad Murad. – Det hjemsøgte mig konstant, og jeg måtte simpelthen ud til vandet igen. En time inde i fiskeriet, da jeg er fuldstændig ukoncentreret, fordi jeg står og taler med en anden lystfisker – får jeg et ryk, der nærmest rykker min #2 stang ud af hånden på mig. 

– Havørreden springer fri af vandet, og med det samme råber gutten “den er stor”. Mine nerver kører på fuld skrue, fordi jeg ikke vil begå samme fejl som sidst, ved at blive for ivrig. Med det samme begynder den at rive al min flueline samt backing af, og jeg kan ikke gøre andet end at følge med, da min #2 ikke har musklerne til at presse den – alt i mens jeg tænker på, om mine 80 meter backing vil række.

– Det er en fuldstændig vanvittigt fight, der fortsætter længe, og det er nok en af de bedste fights, jeg nogensinde har prøvet. Efter en del dansen og springen kunne den ukendte lystfisker lande den for mig. Tusind tak Mikkel. Jeg var fuldstændig blæst bagover af adrenalinen – og vi brød begge ud i begejstring over størrelsen. Selvom vi var fuldstændig fremmede, kunne vi dele glæden, som om vi havde kendt hinanden hele livet! 

– Jeg ved godt, at de findes større, men når man mindst venter det får man flidspræmien og alle nulturene er hurtigt glemt. Det kan man leve længe på. Den målte 67cm, og jeg vil skyde på, at den har vejet omkring 3,6-4kg.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This