– Sommerfiskeriet er i fuld gang, og jeg må sige der er gang i den med mange fisk inde ved kysten, skriver Mads Kentov til fiskogfri.dk. – Min sidste tur startede om natten. Vandet var roligt med næsten ingen bølger, men strømmen lavede fine markeringer i havoverfladen. Jeg fiskede langsomt i det stille vand. Kort efter jeg havde startet fiskeriet fik jeg den første fisk som var lige om omkring 45cm. Det var en god start, og det skulle vise sig at blive en tur med gang i.

– Jeg fiskede ud på natten og fangede yderligere fire fisk mellem 40-50cm. Nu var det allerede en god nat, og der var ikke længe til det første lys ville komme. Jeg fiskede stadig, og der havde været stille i en periode. Min tker løb rundt i hovedet på mig: Hvad skulle jeg gøre nu? Skulle jeg skifte plads eller blive? Men kort efter kom der et godt hug ude i mørket, som afgjorde sagen…

– Det var en fisk med muskler, og den leverede en fight, som gav god flex på min Westin W10 med det ene udløb efter det andet. Fisken kom i nettet og her blev det klart, hvorfor der var så mange kræfter bag. Fisken var en blank fisk med løse skæld på 64cm og i perfekt sommerform. Havørreden tog Sømmet 28g i farven mat tobis. Solen steg op, og jeg var nu godt træt, men også ladt op til nye eventyr, så jeg kunne tage hjem og få noget søvn. En skøn nat på kysten.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This