BVC holdt åbent hus søndag d. 7. december, med elfiskeri og foredrag om deres arbejde og laksens vilkår, fortæller Fisk & Fri’s Peter Rødsgaard, der var til stede på dagen.

– Et fint arrangement, der startede kl. 13 med en intro hos DCV, hvorefter det gik til åen. Ved åen var der teoretisk gennemgang af elfiskeriet, og efterfølgende fik tilskuerne den virkelige vare at se. Det var ikke et let fiskeri, pga.sigtbarheden strømmen og ikke mindst den store mængde af helt, som helst ikke skulle have for megen strøm. Men laks kom der op.

Efter vi havde fulgt elfiskerne over en halv kilometers penge, drog selskabet tilbage til DCV, hvor der var foredrag, æbleskiver og amerikansk lotteri, mens vi ventede på at de kom med dagens fangst ude fra åen.

Resultatet var omkring 15 laks i blandede størrelser, der blev flyttet inden døre i nogle store bassiner, hvor de skulle gå sammen med laks fra tidligere og kommende befiskninger til de skulle stryges. Alt i alt et meget fint arrangement, hvor overskuddet gik til udsætninger af laks gennem "køb en laks" kampagnen.

Se mere her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This