– En eftermiddagstur forleden sammen med min ven Kasper gik bare super, siger Kim Christoffersen. – Jeg lagde hårdt ud med en fin fisk på 55cm i syvende kast, som gav en ok fight. Noget tid efter fik Kasper en mindre fisk på 50 cm, hvor jeg smed en mindre fisk bagefter. Vi valgte derfor at flytte plads, men det gav ikke noget.

– Vi besluttede os derfor for at vende tilbage til bare 300 meter fra der, hvor vi startede. Herefter gik der en 20 minutters tid, så fik jeg en fin fisk i tale på de 60 cm+, som røg fri af vandet og gav en super god fight. Havørreden blev landet og genudsat. Alt i alt en super dag i fjorden med ikke så mange fisk, men til gengæld nogen rigtig pæne havørreder. Alle mine fisk blev taget på en Zerling Copper Red Dots på 20 gram.

 

Tohatsu

 

Kim Christoffersen med en af turens havørreder.

Kim Christoffersen med en af turens havørreder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This