– Snakken have længe kredset om, at vi ville over og prøve noget streetfishing efter torsk i København, så da vi ramte påsken med et par velfortjente fridage på hånden, var det en oplagt chance for at prøve at fange en torsk – og samtidig få testet nogle nye Illex agn, fortæller Dan Arnskov Madsen. – Min makker Kasper havde lavet en masse research ud fra diverse kort og besluttede så, at vi skulle afprøve et af de smalle steder i kanalen. Planen var at tage lidt senere afsted, end vi normalt ville gøre, da vi gerne ville have aftenfiskeriet med. 

– Efter ankomst og udpakning af grej, skulle der kun få kast til, før den første fisk var på land – nemlig en torsk, der ikke kunne stå for en Illex Nito Shad 90 fisket helt langsomt hen over bunden. Derefter gik det slag i slag med fiskeriet, hvor vi fik et par fine samt en håndfuld mindre torsk. Alt i alt vil vi kalde det for en fin debuttur efter torsk i København, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi snart vender tilbage, slutter de.

Har du selv været på din lokale havn for at fiske torsk eller andre spændende fisk, så send os din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

En fin torsk fra Københavns Havn

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This