– Vi har lige været ved Blue Rock på Fyn – og fede fights samt godt vejr er nok det, der beskriver vores tur til bedst. Stedet er noget helt specielt. Man skulle næsten ikke tro, at vi befandt os i Danmark. At tage til Blue Rock efter stør er noget, man sent glemmer, som du kan se på billederne her med nogle af de fisk, som vi fangede på turen. Stedet er dejligt, fiskene er i god form og giver en kanon fight. Alt det er jo en drøm for en lystfisker.

– Når jeg tager ud og fisker, er det for at få en oplevelse, og selvfølgelig en masse hyggelige stunder. Det er blandt andet også derfor, at vi har grill med på vores ture. Man må ikke glemme hyggen.

– Det, der er fedt ved størfiskeriet, er, at man aldrig ved, om det er en stør på 10 kg, 50 kg eller måske endda helt op til 85 kg, som den største fisk i søen, der hugger. Selv de mindre stør kan give kamp helt til det sidste. Min PR i Blue Rock er på 47,5 kg hvilket heller ikke er en lille stør. Når man tænker over det, så kan man næsten ikke forestille sig, hvor vildt det må være at fange den helt store en dag. Det er denne drøm samt tanken om en masse hyggelige ture fremover, der får mig til at komme igen og igen, slutter han.

Hvis du vil vide mere om hvordan man fisker efter stør, så se fx denne video med Henrik Carl på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Tohatsu

 

Der blev landet flere fine stør som denne på turen til Bule Rock

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This