Mejserne pipper, der er en snert af forår i luften og det milde vejr, har lokket rigtig mange danskere ud til de lokale put and take søer her i weekenden. En af dem, der har haft stor succes er Ulrik Møller:

– Lørdag gik turen til Tusaagaard Put and Take i håbet om at fange specialørred, beretter han. – I starten mærkede jeg kun lidt småpuffen til mit blink, så jeg skiftede lidt mellem farverne, men kunne ikke rigtigt få dem til hugge.

– Fast besluttet på at få fisk med hjem, skiftede jeg til et lille Pongo gummidyr, og allerede ved en af de første små buske, jeg kastede ind til, kom der et solidt hug. Fisken kæmpede virkelig godt, og efter en del hårde rusk samt seje udløb gled en flot tigerørred på knapt 2,7 kilo i nettet. Fiskeriet fortsatte, og efter lidt tid skiftede jeg til en kobber fidus. Det var tydeligvis den helt rette medicin, for kort efter huggede en gudesmuk bækørred på 1,750 kg, slutter han.

Har du selv været ude at dyppe snøren i din lokale put and take, så send os et par linjer og et godt foto af din fangst. Du kan kontakte redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This