05.01.08 Jeg husker tilbage på da jeg boede i Nordnorge i 2002 og et af højdepunkterne var at se de to fiskegalninge Bard og Lars tone frem på norsk TV. Kombinationen af en god humor, dygtige fiskere og en gedigen produktion holder 100 % og det gør det stadig den dag i dag.

Bard er desværre blevet mindre synlig, men er dog stadig med som gæst i deres nyeste film Tørfluelandet 3- Gi meg til March Brown, som nu er ude på DVD i de danske butikker.

Andreas og Lars fungerer dog som et godt team, når der prøver at finde tilbage til deres rødder som fluefiskere. De er desværre blevet udstyrs fikserede høj teknologiske fiskerobotter som kun laders sig stille tilfreds med ørreder over 2 kilo. Når deres fiskegrej bliver væk og de finder en taske med antikvariske stænger, fransk brandy, og klassiske umoderne fluer, og tvinges ud i noget fiskerei der bringer dem tilbage til deres rødder og den ægte fiskeglæde.

Hvis man ligesom jeg, kan lide de tidligere produktioner fra disse gutter, vil man glædes sig over at gense dem, samt de smukke ørreder, store såvel som små, som de fanger. Tro mig den glæde og udstråling de viser på skærmen er ægte fiskeglæde.

Hvis man aldrig har set dem før, bør man give dem en chance.

Filmen er 62 min. Med 8 min. Ekstra materiale. Den er på norsk, med engelske undertekster hvis man ønsker det.

Den kan fås i de fleste grejbutikker og nærmeste forhandler kan henvises på www.salar.dk

Set af Gordon P. Henriksen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This