I aprilnummeret af Fisk & Fri kan du læse om Zoran, storfangeren fra Sluseholmen.

Zoran havde i marts et fantastisk fiskeri ved Sluseholmen, hvor han fangede ekstremt mange ekstremt store fisk, og nu er den gal igen.

Zoran har siden artiklen blev publiceret fanget en stribe imponerende fisk, som for øvrigt alle er blevet genudsat.

Senest var det denne stålblanke overspringer på hele 6 kilo, som måtte en tur i Zorans vejepose. Derudover er det blevet til en del mindre fiks bl.a. en meget smuk farvet fisk på 62 cemtimeter.

Hvis du vil læse mere om Zorans innovative fisketeknikker er det nøje beskrevet i det topaktuelle aprilnummer af Fisk & Fri.

Find det i landets førende grejbutikker eller tegn et abonnement og få det sendt lige til døren!

Men Zoran er ikke ene om fangsterne i Københavns Havn. Vi har fået en fangstrapport fra Marcus Dreyer på 13 år, som ligeledes har gjort flotte fangster i Hovedstaden.

-Jeg prøvede at lokke far med, men han mente at det var for koldt og blæsende, fortæller unge Marcus. -Det stoppede dog ikke mig så jeg hoppede op på cyklen trampede i 25 minutter.

Fremme ved pladsen riggede jeg hurtigt stangen til og begyndte at fiske. Der skete desværre ikke noget de første par timer, men pludselig gik flådet under. Jeg gav tilslag men der var intet i den anden ende.

Jeg lod flådet drive videre og der gik ikke længe før end det igen dansede. Denne gang gav jeg fisken god tid inden jeg igen gav tilslag, hvilket resulterede i fast fisk.

Nu begyndte en god og lidt lang kamp, hvor fiske var inde og vende nogle gange. I slutningen af fighten hjalp par brandmand mig med at lande fisken. Hold da op en fisk! 4,25 kilo fordelt på 73 centimeter, slutter Marcus og tilføjer at fisken havde 17 kutlinger og et par hundestejler i mavesækken.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This