– Jeg var taget en tur på kysten sammen med min kammerat, fortæller Mads Davidsen. – Planen var, at vi ville se, om vi kunne finde dem på det lave vand, men det havde været meget koldt om natten, og der var ikke en vind, som rørte på sig. Dog gik der ikke længe, før vi spottede de første meget sky ørreder tæt inde på land. Jeg fik ret hurtigt en mindre fisk, men efter den var det som om, at fiskene var forsvundet.

– Så vi fik os noget kaffe og en snak med et par andre lystfiskere, vi mødte på pladsen, fortsætter han. – Nå – men nu var det så blevet tid til at fiske lidt igen, og nu virkede det til, at vandet var blevet varmet op, og fiskene var blevet mere aktive. Jeg fik tre fisk mere på min gennemløber, og så skete det, der bare ikke må ske: Jeg knækkede min stang. – Øv, tænkte jeg. Nå – men i bilen lå må mit aborregrej, så jeg hentede min lille Parabellum stang på 2-10 gram, som var rigget op til dropshot, og da jeg igen kom ned til vandet en smule bitter efter at have knækket min stang, så jeg med det samme en fisk i overfladen lige foran mig.

– Jeg lagde et hurtigt kast ud til den med den lille 3D PVC Mayfly Nymph fra Savage Gear. Det sagde haps med det samme, hvorefter en rigtig flot og tyk fisk på den gode side af de 50 cm kom en hurtig tur ind til et billede. Så alt i alt var det en rigtig fin tur med fem fisk i hånden for mit vedkommende, slutter Mads.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This