Fighten var voldsom på UL-grejet, men op kom en aborre på 1,74 kilo til Kasper Iversen. 15-08-2012 – DEN 10. AUGUST var brødrene Kasper og Rasmus Iversen fra Vinderup taget ud på en lokal sø i kano for at fiske efter aborrer. Det lagde ud med at fiske efter agnfisk, hvorefter Kaspers UL-stang blev rigget til med en levende skalle. Inden Kasper fik rigget stang nummer to til var der flex på det lette grej.

– jeg greb hurtigt stangen, strammede bremsen og løftede den. Bang. Fisken stak af ud mod dybet. Det var som om denne fisk aldrig ville give op og det hjalp ikke så meget, at det var en lille ul-stang. Efter fem minutters fight var den ved at være træt, og kom op til kanoen. Så fik min storebror og jeg et chok, for hvad jeg havde troet var en fem-kilos gedde var den største aborre jeg nogensinde havde set, fortæller Kasper.

Op kom en aborre på 1,74 kilo, som endte sine dage i røgovnen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This