geddeSå er vinderen udvalgt i vores Dragonfly – 4DVS Sonar konkurrence. Vi har fået en masse flotte fangstrapporter, men Peter Olesen fra København blev den heldige vinder af det fede ekkolod fra Raymarine. Her følger Peters fangstrapport.

– Efter en dag med mere vind end forventet, havde vi efter fire timer på vandet kun fanget en enkelt gedde, fortæller Peter. – Vi dørgede næsten udelukkende dybt med store gummidyr, a la 40 cm Alien Eel i primært vilde farver.

Da vi nåede den nordøstlige ende af søen, forsøgte jeg mig med en mindre agn i naturlige farver, hvilket var et godt valg. Efter bare ti minutter havde jeg en stor fisk for enden, og en ny PR var i hus. Dagens eneste fisk til mig, men hvem kan klage over en ny PR.

Den særlige oplevelse skal derfor findes i to parametre: For det første, fordi der er tale om en PR. For det andet, fordi en mindre agn på nogle dage bare tiltrækker de store fisk – på den dag havde gedderne lyst til mindre agn. Ligesom man tror at man gør alt forkert, kan naturen stadig overraske en, slutter Peter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This