Fritz Kusk med sin kannibalaborre på hele 53 centimeter og 2,05 kilo fra Tusaagård Put & Take. 20.10.09 – DER ER ANDET og mere end ørreder i Tusaagard Put & Take. Her er også små og store aborrer, og nogen gange bliver de mindste fisk spist af de største!

Fra Fritz Kusk og Frank Sjøgren – begge fra Ikast – har vi fået en usædvanlig fangstrapport, som er kommet os i hænde på den anden side af bladets deadline. Fangsten vil blive bragt i december-nummeret af Fisk & Fri som deltager i Rekordfisken, men helt så længe behøver du ikke at vente. Du får nemlig lige historien i grove træk her.

Frank og Fritz var som nævnt i Tusaagard Put & Take, og Fritz beslutter sig for, at han vil forsøge sig med flådfisket orm. Det kommer der et udmærket hug ud af, og en tung fight kan nu begynde. Til Fritz’ store overraskelse er det ikke en ørred med en kæmpeaborre på hele 53 centimeter og 2,05 kilo, der sidder forenden af linen. Den har ikke spist ormen, men har i stedet spist den lille aborre, som i første omgang har forgrebet sig på Fritz’ agn. Utroligt nok var den lille aborre stadig i live efter den vellykkede fight, og den kunne derfor svømme videre – en stor oplevelse rigere.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This