Savage Gears nye slovenske testfisker Jure Ramovz har haft en rigtigt godt fiskeri efter donaulaks denne sæson, senest med denne flotte fisk på 110 centimeter!

16.12.10 – I DE SYDØSTEUROPÆISKE floder er sæsonen for fiskeri efter donaulaks på sit højeste her midt i den kolde vintertid. Savage Gears nye slovenske testfisker Jure Ramovz har haft et rigtigt godt fiskeri efter donaulaks denne sæson, og den blev i weekenden toppet med et pragteksemplar på 110 centimeter.

Jure arbejdede med sin Cannibal Shad tæt på bunden, og pludselig mærkede han et hårdt træk i linen. Da Jure gav tilslag vidste han med det samme at han havde kroget en rigtig stor fisk! Laksen kæmpede bravt, men Jure endte med at vinde kampen og kunne bringe fisken ind til en hurtig afkrogning, måling og genudsætning.

Denne gedde fik sandeligt Dalien i sit gode julehumør, og det er ganske forståeligt Også i Kroatien kører fiskeriet for Savage Gear testfisker Dalien Vignjevic, men denne gang efter gedder. En LB Grub monteret på et meget let jighoved var mere end hvad denne flotte gedde kunne stå for, og fisken kunne for alvor bringe Dalien i julestemning.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This