Her der det Anders Seidling med sin nye personlige rekordaborre på 1,65 kilo fra St. Vejleå. 30-1-12 –I STARTEN AF JANUAR var søn og far, i form af Anders og Ole Seidling fra Roskilde, taget på aborrejagt i St. Vejleå. To ture var planlagt, idet de nye 9,5 centimeters soft 4play fra Savage Gear testes. Og det blev en dobbelt succes, idet to nye personlige aborrerekorder blev en realitet.

Det var Anders der lokkede sin far med til åen. Og her står han så – Ole Seidling – med sin nye personlige rekordaborre på 1,5 kilo.

– Efter kun fem minutters fiskeri på vores første tur fangede min far en flot aborre på 40 centimeter, og så var stilen lagt for resten af dagen. Dagen igennem fangede vi flere aborrer over 40 centimeter med den største på 44 centimeter og 1,4 kilo, beretter Anders.

– Efter nogle timers fiskeri og over 50 fisk på land besluttede vi at stoppe og syntes, at det havde været en super dag, hvor de nye jigs virkelig viste, at de bare fungerer.

– Ugen efter prøvede vi så at gentage succesen fra sidste tur. Denne gang var der lidt længere mellem fiskene, men gennemsnitsstørrelsen var god. Det lykkedes os at fange lidt over 30 aborrer i løbet af dagen, som gav os to nye personlige rekordfisk på henholdsvis 46 centimeter og 1,5 kilo til min far og 48 centimeter og 1,65 kilo til mig. Så man kan roligt sige at de nye soft 4plays er uhyre effektive, slutter Anders.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This