trollingI den kommende weekend, 20. – 21. juni, er Fyns Trolling Klub værter ved DM i Trolling 2015. Nyborg Marina er udgangshavn for denne event, som har deltagere fra hele landet.

Konkurrencen afholdes som en teamkonkurrence, hvor hvert team kan indveje tre fisk af hver af de følgende arter: havørred, laks, torsk, makrel og sej/lubbe. Foruden præmier til de 10 bedste teams, er der også en junior konkurrence samt præmier til den største fisk i hver af de fem ovenfor nævnte arter. Den samlede præmiesum er på over 100.000 kr.


I den seneste tid har det væltet ind med fangstrapporter fra Storebælt. Der er fanget fine torsk, makreller op til 40 cm, sej på to-tre kilo og ikke mindst store mængder havørreder. Der er flere fangster af fisk på mellem tre og fem kilo, samt beretninger om større fisk der er blevet mistet. Michael Jørgensen, fra Team Vraget, fangede en sand drømmefisk d. 11. juni. En tur på Storebælt gav en smuk og velproportioneret havørred på 8,2 kilo fordelt på 85 cm.

De gode fangster lover godt for det kommende DM i Trolling. Det er stadigt muligt at tilmelde sig, og informationer om regler, præmieliste og tilmelding, kan ses HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This