Der blev fanget adskillige flotte fisk, af DM deltagere i alle aldre. 29.08.08 –DM i Småbådsfiskeri 2008 blev i weekenden 23-24. august afviklet med Nyborg som udgangshavn. Vejrudsigten var ikke for lovende, men med udsigten til mindst én god dag valgte Fyns Trolling Klub, som var arrangør dette år, at lade det løbe af stabelen. Formand Claus Wichmann fortæller om arrangementet her:

Trods dårligt vejr, blev der alligevel hygget hos både store og små. Allerede fredag eftermiddag, kom de første til havnen for at få bådene i vandet. Kl. 20 var der indskrevet 32 både og der var en rigtig god stemning i havnen, hvor der blev hygget i bådene i en fin stille sommeraften med god lun aftenluft og blankt vand.. Kl. 02.00 startede regnen og den varede ved til søndag kl. 04.30 uden ophold og med en vind på 8-10 s/m fra nord-nordøst var lørdag ikke en dag for tøsedrenge. De 53 tilmeldte både holdt dog stand.

Der blev af de dyngvåde deltagere indvejet mange flotte fisk, og lørdag blev afsluttet med fællesspisning hvor FTK havde arrangeret oksefilet, lam og nakkefilet med tilbehør tilberedt på grillen fulgt op af grillet banan med tilbehør og underholdning af den irske intertaine Cahir.

Søndag var vejrguderne lidt mildere med mindre vind og enkelte byger, så de fleste var ved skippermødet ved godt mod og fiskeriet blev en knap så våd fornøjelse som dagen før. Fiskeriet blev afsluttet kl. 15 og ved 16 tiden var resultatet af de 2 dages fiskeri udregnet.

Her ses vinder teamet til DM i småbåd 2008: Søren Vesth med mandskab. De vandt flere flotte præmier fra Yamaha. Vinder af DM 2008 blev Søren West med mandskab (SSK) som i præmie fik Yamaha F8, sponsoreret af Yamaha DK , statuette, hunderedningsvest samt gavekort.

Nr. 2 blev Team MP (FTK) som vandt Garmin 4012 sponsoreret af Garmin og FTK, samt statuette, , hunderedningsvest og gavekort.

Nr. 3 blev Martin Hubert med mandskab (SSK) som vandt Hummingbird 957cCombo sponsoreret af Norrmark, samt statuette, hunderedningsvest og gavekort.

Nr. 4 blev Freddi Hansen med mandskab som vandt Lowrance LCX27 C sponsoreret af Palby Marine.

Et stort tillykke til vinderne og tak til arrangørerne herfra.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This