Team Preston blev Danmarksmestre i Medefiskeri 2020.

 

I weekenden blev der afholdt DM i medefiskeri i Næstved Kanal, hvor der blev fisket på strækningen mellem roklubben og havnen, fortæller Bjarne Johansen. – A-B sektionen var nedstrøms med en naturlig brink på modsatte side og C-D sektionen med bolværket på modsatte side. Det er i øvrigt gratis at fiske i kanalen og man kan parkere lige bagved, der hvor man vil sidde.

I ugerne op til DM var der blevet fanget rigtig mange fisk med fangster optil 30-40 kg – primært  rimter, karper og store brasen. Derfor var forventningerne til DM´et store, og heldigvis var der ikke så mange kutlinger, der havde invaderet strækningen, som der var for 4 år siden, hvor også var DM i Næstved Kanal.

I ugen optil DM ændrede vandet sig dog, det blev varmere og vandet blev mere klart. Pludselig gad rimterne ikke at hugge, og de ville hellere står ovre langs sivene i A-sektionen og sole sig. Der blev omvendt fanget en del aborre på såvel 9-11 meter take-apart og bundmede ved modsat side/bolværket.

De tre bedst placerede var for hold: Nr. 1 Team Preston 1, nr. 2 Team Hookers og nr. 3 O.S.K. 1, mens de tre bedste individuelle var: Nr. 1 Victor Smidt, nr. 2 Raimundas Zukauskas og nr. 3 Simon Jensen.

Danmarksmester for hold blev som sagt Team Preston 1 med 19 point. Holdet bestod af Simon Jensen, Kasper Mortensen, Peter Larsen og Claus Voss. De var suveræn det bedste hold over de 2 dage med 19 point. Peter og Claus havde begge haft mange træningsture, og de var det hold, der bedst har kunne omstille sit fiskeri til fiskeri til efter aborre.

De øvrige resultater for hold blev: Team Hookers = 25 point, OSK 1 = 27 point, Team Browning = 32 point, Sorø = 37 point, Preston 2 = 45 point og OSK 2 = 49 point.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This