25.1.11 – FORENINGEN DANSKE KARPEFISKERE præsenterer for første gang i nogensinde et Danmarksmesterskab i karpefiskeri for alle danske karpefiskere med en samlet præmiepulje på 40.000 kroner. Danmarksmesterskabet er samtidig kvalifikation til verdensmesterskaberne i karpefiskeri.

DM i karpefiskeri er et helt nyt arrangement og mesterskabet bliver afholdt med tre indlendende runder den 20. til 22. maj, hvor der fiskes i henholdsvis Viborgsøerne i Jylland, Langesø på Fyn og Pedersborg Sø på Sjælland. Der dystes i hold på to mand. De tre vindende hold fra de indledende runder går direkte videre til finalen. Finalen afvikles den 1. til 5. juli, og søen hvor finalen vil blive afholdt offentliggøres ved præmieoverrækkelsen af hver indledende runde.

Der er præmier til 1, 2. og 3. pladserne fra hovedsponsoren CCmoore.dk. Hovedpræmien er en betalt tur til deltagelse ved World Carp Classic 2011, som er verdensmesterskabet i karpefiskeri. World Carp Classic er et kæmpe arrangement der afholdes i den 1100 hektar store Lac de Madine i Frankrig, som rummer karper med eksemplarer op mod 30 kilo! Her vil de deltagende hold fra hele verden, der dækker over blandt andet England, Holland, Belgien, Tyskland, USA, New Zealand, Sydafrika, Polen, Tjekkiet og nu også Danmark, dyste om præmier i en samlet præmiesum på over 600.000 kroner!

Tilmeldingsfristen er den 1. februar 2011 kl. 18.00 og foregår via email på danskekarpefiskere@gmail.com. Deltagergebyret er på 800 kroner.

Læs mere om DM i karpefiskeri på Danske Karpefiskeres hjemmeside, www.danskekarpefiskere.dk. Du kan også læse mere om World Carp Classic 2011 på www.worldcarpclassic.com.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This