havn106 både mere end 275 fiskere på den foreløbige liste
– Med tre uger tilbage af tilmeldingsfristen til DM i Fladfisk 2015 har vi nu rundet en milepæl, nemlig 100 både med mere end 275 fiskere, skriver Onsevig Havn i et nyhedsbrev.
Det tegner til igen at blive et stort DM, der er en rigtig flot spredning fra hele landet med bådene hjemhørende på 60 forskellige postnumre på nuværende tidspunkt. Det det er også rigtig dejligt at se mange nye navne på årets deltagerliste. Samtidig er der glædeligt gensyn med flere af de tidligere Danmarksmestre, som atter har meldt sig til kampen om den ærefulde titel for DM i Fladfisk 2015. En titel, som vi har erfaret nu rangerer, som en af de mest ærefulde titler inden for Dansk lystfiskeri, det er vi enormt stolte over.

Fiskeriet lige nu i Langelandsbæltet
Det har blæst meget på det seneste, men højtrykket har givet nogle rigtig gode fiskedage ved Onsevig. Vi har oplevet stor travlhed på rampen, og der meldes om rigtig gode fangster, masser af fladfisk og makrel. Under kysten har der været flere ørreder end normalt, og på de helt rigtige steder er der pæne aborrer, som har en rigtig god smag, når de har tilbragt meget af deres tid i saltvandet.

Program
Programmet er nu næsten på plads, der kan komme ændringer, men de vil blive meddelt i nyhedsbreve, på hjemmesiden og ikke mindst på vores Facebook. Vi kan i år glæde os over, at Borgmesteren fra Lollands Kommune Holger Rasmussen kommer og holder åbningstalen. Et tegn på at vi har stor opbakning og bevågenhed i lokalsamfundet. På havnen vil man også i år kunne købe røget makrel og sild, og som noget nyt kan man i år købe røgede fladfiskefileter. Vi hører ofte på havnen, at vi ikke skal gå ned på udstyr eller agn, men vi skal så sandelig heller ikke gå sultne i seng. Vi lægger meget vægt på at stævnet med sine sideaktiviteter dækker alle aspekter omkring at fiske fladfisk fange, rense, ordne og ikke mindst tilberede fisken.
Vi kan også glæde os over at Rustfristål fabrikken C.E. Andersen sponsorerer moleøl i år.

Regler DM i Fladfisk 2015
Som annonceret på hjemmesiden er der ikke ændringer til reglerne, vi mener, at vi nu har ramt et regelsæt, der giver et retfærdigt stævne, reglerne omkring normtal mv. kan være svære at forstå, men vi vil gøre vores bedste for at gøre det forståligt. Vi er modtagelige over for forslag på dette område.

Onsevig Fladfiske akademi
Vi har nu produceret lektion nr. 10 og flere vil følge. Vi har fået forslag til en film om, hvordan man sliber en kniv til filetering mv, samt en om hvordan men kender forskel på de forskellige arter. Disse film vil komme, ligesom vi vil forsøge at komponere film med de af de bedste for at få nye tips & tricks. I skal være velkomne til at sende os forslag om emner.

Transport fra Jylland
Vi er blevet bekendt med at der opkræves rampepenge i Spodsbjerg og ikke mindst parkeringsafgift. Vi kan anbefale, at I tager med vores sponsorrederi Færgen, der driver Spodsbjerg-Taars overfarten, der er afgange, hvor i ikke skal betale for traileren, modsvarer man omkostninger for brændstof, rampepenge og Parkeringsafgift.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This