– Jeg besluttede mig for at tage turen til kysten, og efter blot halvanden times fiskeri uden at mærke noget, huggede denne basse på min Sandeel kun to meter fra stangspidsen, fortæller Jonas Sørensen. – Jeg begyndte at sige til mig selv “er du gal en basse, gal en basse, den må du ikke miste Jonas, den må du bare ikke miste…”

– Den store havørred fightede ikke rigtig i starten, hvor den bare gik langs bunden og gav nogle tunge ryk. Men – da jeg fik den ind på lavere vand, gik den helt amok og tog flere lange udløb samt sprang fri af vandet. Hvert eneste sekund tænkte jeg bare ”nu ryger den af”, men heldigvis så blev den og jeg fik den trukket ind på land. Da den var sikkert oppe sprang jeg rundt på stranden som et lille barn! Den målte 75 cm og var 5,2 kg!

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This