Der er blevet taget en hel del flotte blanke havørreder på Djursland hen over vinteren, hvoraf du har kunnet se en del af dem som fangstrapporter her på fiskogfri.dk. En af dem, der lige har haft held i sprøjten, er Peter Broni:

– Da jeg stod op om morgenen i går og så vejrudsigten, havde jeg næsten forkastet idéen om at skulle afsted på kysten, fortæller han. Men så slog det mig, at det meget grumsede vand ved Gjerrild nok var faldet lidt til ro. Jeg startede fiskeriet med at sætte min 17 grams Silling på, men skiftede lidt senere til en Grizzly Tobis i samme vægt.

– Efter en fire fem kast sagde det bang, og stangen fleksede, fortsætter han. – Jeg vidste med det samme, at det var en god fisk. Efter 10 minutter med et enkelt spring og lidt udløb samt nogle vendinger derude, gav den op og kunne nettes uden de store problemer. Så det var en af de gode dage efter en frygtelig masse 0 dage. Havørreden var 71 centimeter.

– Jeg fik også et hug mere efter en halv times fiskeri, og denne fisk på 56 centimeter blev genudsat, da jeg jo ikke havde brug for mere end én fisk til at spise, slutter Peter.

Hvis du har fanget en flot fisk eller har oplevet noget spændende ude ved vandet, så hører vi meget gerne fra dig på telefon 30 70 02 36 eller mail jb@fiskogfri.dk

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This