Peter Sørensen har den sidste uges tid oplevet det vildeste karpefiskeri i Roskilde Fiskeland:

– Det var onsdag d.29 april dagen før min fødselsdag, så jeg havde besluttet mig for at tage en tur til Roskilde Fiskeland for at fange mig en fødselsdagskarpe, fortæller han. – Og det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning. Jeg blev dog hurtigt skeptisk, da jeg 5 minutter efter sidste stang var lagt ud kunne lande en lille diamantstør. Men – det vendte dog hurtigt, for efter et par timer fandt den første karpe frem til mine boilies, hvilket resulterede i at jeg efter en god fight kunne trække en flot, fed karpe på 16,4 kg ind over nettet. Denne fangst blev starten på en fantastisk karpetur med gode venner og bekendte. Inden for de næste 24 timer havde jeg fået 10 karper på henholdsvis 9,6 – 10,1 – 11,3 – 12,7 – 12,8 – 13,3 – 13,8 – 15,8 – 16,4 og 16,7 kg 

– Herefter gik fiskeriet for mit vedkommende i stå, og jeg skulle ha været taget hjem mandag d. 4 maj, men jeg blev stædig og ville have gang i fiskene igen. Jeg besluttede mig derfor for at blive til onsdag d.6 maj i håbet om, at der igen skulle komme gang i fiskene: Tirsdag kokken 21.10 kørte den ene stang endelig, og jeg kunne hurtigt mærke, at det var en tung fisk, der viste sig at være en flot spejlkarpe på 17,8 kg. De fiskeløse dage blev hurtigt glemt, og jeg fik hurtigt en kammerat fra den anden side til at komme og hjælpe med fotograferingen. Det blev den sidste fisk på en super fed og sjov tur til Roskilde Fiskeland, slutter han. 

 

Friluftsland sommer

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This