Niclas Haugstrup med sin 4,5kilos overraskelse fra Det Gule Rev. 05.05.09 – DET GULE REV har gjort sig bemærket på det seneste med en lang række flotte fangster af store torsk, fladfisk, langer og meget andet. De makabert udseende havkatte er også til stede på revet, og d.17.april lykkedes det Niclas Haugstrup Krogh at lande et vægtigt eksemplar. Han fortæller, at han var af sted med 11 andre fiskere, der skulle ud og prøve lykken efter de helt store torsk.

– Vi fik at vide, at vi snart skulle ud med snøren efter 5 timers sejlads. Jeg riggede en stang til med et stort blylod, og en #8 trekrog. Så fandt jeg et stykke torskefilet frem og satte den på. Skipper ringede med klokken, og plask, så smed jeg taklet ud. Der gik ikke mere end fem minutter, da jeg mærkede et lille forsigtigt hug. Jeg greb chancen og gav tilslag. Bang – der sad en god fisk, kunne jeg mærke. Der gik 5-10minutter med en intens fight, før jeg fik synet af det grumme havdyr, og jeg var jublende glad, da jeg så, at det var en havkat, fortæller Niclas.

Den flotte havkat vejede 4,5kilo, og herfra skal lyde et stort tillykke med den fine fangst.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This