Allan Nørgaard fra Smørum med det store smil – det forstår alle – når en ny personlig rekord kommer i båden.

Niels Høi fik også en personlig rekord med denne laks på 8,3 kilo.02-04-2012 – ALLAN NØRGAARD var i fokus for et par dage siden med en flot laks, som han tog sammen med sin gode ven Preben ud for Klintholm.

En uge efter var han på havet igen – denne gang med kollegaerne, hvor de sejlede ud til 40-meteren. Det lykkedes Allan at få byttet en vagt på arbejde, og hvorfor ikke når man har laksefeber. Det skal man jo, hvis man kan.

Det kunne Allan. Den 23. marts var der afgang. Gasten, Niels Høi, var den første der skulle have stangen, hvis muligheden bød sig. Og det gjorde den.

Efter en times tid var der laksefight til Niels. 15 minutters fight – og han kunne lande en ny personlig rekord med en laks på 8,3 kilo.

Grejet blev sat igen – op på hesten – og flere laks bød sig til. Tredobbelthug, flex, mistede laks og et par stykker ind til båden. Sådan var det. Ud med grejerne igen. Gang i den.

Så kom der en melding om havgus, og som den fornuftige kaptajn Allan er, besluttede de sig for at trække grejerne ind og sejle hjem. I det moment, at det styrbords planner board’et bliver rullet ind falder der et hug ud af det blå, som Allan fortæller. En panisk fight begynder, da snorene til planner boards fejlagtig stadig lå i vandet. Erfaringer kunne være dyre – men det gik.

Efter nogle meget hektiske minutter og syv forsøg lykkedes det Allan at få en ny personlig rekord i dansk farvand i båden – en laks på hele 16,5 kilo med en længde på 114 centimeter.

Stort tillykke skal det lyde her fra Redaktionen – både til Niels og til Allan.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This