Jan Andersen fik denne flotte havørred på 3,5 kilo på Sømmet i en gennemløber udgave i sort og kobber. Fisken er ny personlig havørredrekord til Jan.

Og her er begge aftenens fisk – øverst Jans på 3,5 kilo og nederst Raymonds på 1,5 kilo. Sådan!

29-08-2012 – EN SMS UDVEKSLING og lidt telefonsnak udløste en tur til Stevns den 19. august for Jan Andersen fra Tåstrup og Raymond Holm fra Roskilde. Stemningen var i top på vej til pladsen i bilen, hvor Jan mente, det var dagen, hvor han ville slå sin personlige havørredrekord på 2 kilo. Og vi kan allerede her afsløre, at det gjorde han – endda med et eksemplar på 3,5 kilo.

Da de ankom til fiskepladsen så de flere havørreder, der sprang. Raymond gik med det samme i vandet for at kaste fluen ud til en ørred der sprang i nærheden. Jan blev på stranden for at filme episoden, men intet skete. Efter 10 minutter hørte de et ordentligt plask til højre for Raymond, som var udenfor hans kastelængde.

– Så jeg sagde, at den skulle jeg nok klare med mit blink, og mens jeg begiver mig ud i vandet, siger jeg til min fiskemakker, at jeg tager den i 3. kast. Og vi blev enige om, at de to første kun var opvarmningskast, griner Jan.

– Jeg kastede ud, og mens jeg spolede ind fik Raymond fast fisk på stangen, og mens jeg kastede ud for 2. gang, fik han kanet sin fisk i land – en lynende blank fisk med løse skæl på 1,5 kilo, fortæller Jan og fortsætter.

– Det kunne da være rart, at vi begge fik en fisk med hjem, og jeg siger til ham, at det er nu, at det er 3. kast. Og da jeg havde drejet 3-4 omgange på håndtaget mærkede jeg et par gevaldige hug i stangen så den nærmest stod i 90 grader, og jeg gav tilslag, og fisken sad der. Hele dette scenarie havde ikke taget mere end 15 min fra vi ankom til pladsen, beretter Jan.

Og på land kom en ny personlig rekord på hele 3,5 kilo og en længde på 63 cm og et konditionstal på 1,4.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This