– Dette er ikke historien om den største ørred, men en historie om at blive ved efter et rigtigt dårligt forår her på Nordvest Sjælland, fortæller blinkguruen Jan Nilsson fra Sjællands Odde. – Mine fiskekammerater har i modsætning til mig fanget fint, så min tro på det har været på nulpunktet på et tidspunkt, men efter 30 års havørred fiskeri ved jeg, at det altid nok skal vende.

– I går aftes ved syv-tiden tog jeg på revet med min gode ven Ib, hvor vi havde planer om at teste en ny gennemløber, jeg havde lavet. Til at starte med fiskede jeg dog min 25 grams Oddenpil med Realease Connetcor og en str. 8 trekrog. I fjerde kast sagde det BUM, og det viste sig at være en god fisk, som bare gik dybt i den stærke strøm. Det var først, da den var helt flad, at Ib kunne nette den: Endelig var forbandelsen brudt, slutter Jan.

Har du selv været på kysten med et godt resultat, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Nordic Outdoorshow 2022

 

Solnedgang ved Sjællands Odde

Solnedgang ved Sjællands Odde.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This