– I forgårs gik turen til et helt særligt sted på Fyn med min fiskemakker Jonas Juhl og en god kollega, fortæller Jonas Thykjær Poulsen. – I bilen snakkede vi om chancen for de store på denne tid, og jeg fik postuleret, at jeg hellere ville lande en fisk for min makker Jonas end fange en selv. Jeg fik dog heldigvis tilføjet, at jeg nu gerne ville have revanche for en +85 fisk jeg mistede efter tredje netningsforsøg for 6 ugers siden og prøve at stå med en fed sommerfisk i hånden.

– Jeg havde hjemmefra besluttet mig for, at den skulle stå på rød med reflex og speedspin grundet varmen efter en opfordring fra min far, som snart runder 40 års fiskeri på kysten. Efter 10 kast får jeg et benhårdt hug lige efter et fire sekunders spin stop – og den giver et hårdt hidsigt udløb med det samme. Jeg råber til drengene, at det er god fisk, og vi får hurtigt lidt for mange tilskuere til min smag. Fighten varer små 10 minutter i et meget hidsigt gear fra en meget stærk fisk, der får min 7-17 grams Milehigh stang til at føles meget spinkel. Fisken tager flere korte hidsige udløb, gode rusk og et enkelt halvspring i ægte hval stil. Da den så småt begynder at vise bugen, netter Jonas min største drømmefisk og personligt bedste kystørred på 77cm. Jeg føler mig fuldstændig overvældet af lykke og ved godt hvor heldig jeg er – omend jeg godt tør tilskrive det til en lille smule skill og +30 ture til kysten i år, slutter han.

Har du selv været på kysten hører vi meget gerne om dine bedrifter på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

https://www.friluftsland.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This