En glad John Dyrehave med en flot blankfisk fra det sydfynske på 5 kilo.06-04-2008 – JOHN DYREHAVE fra Odense har haft stor succes på de sydvestfynske kystpladser. – Da jeg den 27. marts havde haft et rigtig godt fiskeri på pladsen med 8 fine blankfisk over målet hvor de fem var mellem 50 og 55 centimeter, måtte jeg bare afsted, fortæller John Dyrehave. – Pladsen skulle derfor prøves igen og det startede også rigtig godt med en fin 50 centimeters fisk i 3. kast. Det er lige så godt som i går tænkte jeg, men det var nu ikke så nemt som jeg troede, fortsætter John Dyrehave – Jeg fiskede hele strækket igennem uden at mærke noget, men da ville fiske strækket igen hang jeg fast i en det jeg troede var en tangbusk. Jeg spændte stangen og trak ekstra til og den gav sig lidt. Men pludselig eksploderede "busken" i et ordentligt skvulp efterfulgt af 2 spring, hvorefter den faldt lidt mere til ro og trak rundt med mig de næste 10 minutter, hvorefter jeg måtte jage hele armen i vandet for at få den i nettet . En rigtig smuk fisk på 75 centimeter og 5,0 kilo lå i nettet. Så var det nok for i dag og turen gik hjemad igen. Sikke en dag, slutter John Dyrehave.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This