– Efter en lang periode med kolde vandtemperaturer og isvinterlignende tilstande I det nordjyske, skulle der ske noget nyt, fortæller Kasper Weidick Iversen. – Efter lidt fortællinger om fisk på den fynske kyst, blev trangen for meget og bilen pakket. En hurtig aftale med fiskekammeraten blev lavet, og til sidst blev alarmen sat.

– Solen viste sig lige over vandet ude i horisonten, da vi kom ned til stranden. En fin vind skabe de perfekte bølger og lugten af “fisk” hang nærmest i luften. Efter to kast viste den første fisk sig, da den fulgte min kammerats blink helt ind til strandkanten. Fiskene var i området! Jeg listede mig lidt hen af stranden for selv at finde en fisk. Efter 15 minutters fiskeri sendte jeg min 23 grams OLR I farven Saga’s Reefshark hen over en kæmpe sandbanke, hvorefter den landende i et større tangbælte. Efter måske 15-20 hurtige omdrejninger stoppede wobleren lang ude. Et langt og langsomt headshake afslørede, at det ikke var bunden men fisk. Højt råbte jeg mod min kammerat “FISK!” hvorefter fisken gik i overfladen og viste sig. Nærmest før jeg nåede at få samlet mine tanker røg det ud af min mund “STOR FISK!”. Min kammerat, som stod omkring 100 meter længere nede af kysten, fik med ét olympiske sprinteregenskaber, og tilbagelagde afstanden i så hurtig en tid, at han ville have taget guld til OL.

– Her stod vi to så, og nød synet af den fantastiske fisk, som svømmede rundt over sandet. Fighten blev hård og kontant, selv om fisken på alle måder prøvede at tage kontrollen fra mig ved at svømme omkring blæretangbuske og sten. Men min kammerat var klar! Synet af ham og hans lille bitte net var nærmest tragikomisk, men efter to forgæves forsøg, hvor halvdelen af fisken var i nettet, fik han skubbet og mast fisken ind i det lille net, hvorefter han sikkert løftede nettet fri af vandet. Kæmpe kram, masser af high-fives og fistbumps blev givet – og den store fiskelykke var i hus. 74 cm lang var den.

 

Hvidovre Sport

 

Flottere bliver en havørred ikke. En suvern fangst til Kasper Weidick Iversen.

Flottere bliver en havørred ikke. En suveræn fangst på 74 com og cirka 4,4-4,5 kilo til Kasper Weidick Iversen.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This