Vi har netop fået en melding fra Henrik Carl, der traditionen tro har været ved vandet for at fejre geddepremieren med årets første fisk:

– Jeg havde netop fået et fint hug på min skalle under flåddet, men den blev ikke hængende, fortæller han. – Jeg kunne intet mærke, da jeg gjorde modhug, og jeg kunne se, at skallen, som røg af taklet, lå og cirklede panisk rundt i overfladen. Med mig havde jeg en spinnestang monteret med en blå/sølv Westin GoTeez på 65 gram, som jeg straks kastede ud direkte, hvor fisken huggede.

– Nærmest i det samme, agnen lander på vandet, får jeg et voldsomt hug, hvorefter den vildeste fight starter. Fisken er flere gange ude af vandet samt tager nogle tunge udløb frem og tilbage foran mig i fighten, der varer 5-10 minutter. Til sidst begynder fisken dog at vise tegn på træthed, så jeg stille og roligt kan lade den glide ind over mit store gummicoatede fangstnet. Fisken, der var 128 centimeter og 17,1 kilo, blev straks genudsat, for at den skulle lide mindst muligt overlast, slutter Henrik Carl sin beretning til Fisk & Fri.

Hvordan er det gået til din geddepremiere? Send et foto og en fangstberetning til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This