Denne 6,6 kilo tunge regnbueørred leverede en fight ud over det sædvanlige. Og den huggede på en Mepps 2012 –JONAS KÆRLIN kan vi takke for meget her på Fisk & Fri. Han er fast leverandør af spektakulære put-and-take-fangster. Det er vi glade for – fiskere med fingeren på pulsen er alt. For en måneds tid siden havde han således en enestående fight med en 6,6 kilo regnbueørred i Hove Put and Take.

– Jeg tog en tur til Hove put and take for at nyde det milde vintervejr og håbede på, at en af de store fisk ville dukke op. Efter et par timer med en 1,5 kilo regnbueørred på land og en lidt større bækørred, kom det helt store hug, fortæller Jonas.

– Fisken var med inde og vende efter spinneren en enkelt gang, og mit hjerte slog et slag over. Efter et par kast troede jeg, at den var væk igen og rykkede længere ned i hjørnet af søen. Her huggede fisken hårdt på spinneren og susede ud i søen med mig efter. Jeg havde ikke en mulighed for at stoppe fisken, og måtte kravle igennem en busk, og var ved at ryge i vandet, inden jeg fik nogenlunde styr på fisken, siger Jonas og fortsætter.

– Den tog fem-seks kæmpe udløb, og er til dags dato den vildeste fight jeg har haft med en putørred. Da jeg fik styr på fisken, fik jeg filmet fighten med den ene hånd på stangen, og den anden på mobilen, og jeg lyder som en gammel mand der ude og løbe en maraton, slutter Jonas.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This