– Jagten skulle denne søndag foregå i Tusaagaard – og jeg havde særligt tigerørreder i sigte, fortæller Anders Meldgaard Andersen. – Vejret viste sig fra sin gode side, og efter et par kolde nætter, var der gode vilkår for at fange en fisk.

– Efter en halv times fiskeri satte jeg en af de nye Fiduser på, og der skulle ikke gå længe før den første tigerørred huggede, men desværre så mistede jeg den. Jeg skiftede plads, og så gik det stærkt. Hurtigt fik jeg to meget farvede tigerørreder på Fidusen, men i kastet efter den sidste fisk satte Fidusen sig fast i bunden og linen sprang. Øv! Jeg besluttede mig for at prøve at sætte en god gammeldags Mepps spinner på – og bang, så var der fisk! Inden for ti minutter fik jeg yderligere én regnbue og to tigerørreder.

– Jeg fortsatte rundt omkring sø nummer et, hvor det blev til en enkelt regnbue. Derefter gik jeg i sø nummer fire, hvor jeg fik en rigtig fin regnbue på ca. 5,5 kg. Med halvanden time igen ville jeg prøve gummidyr, og her fik jeg hurtigt én tigerørred mere, og med en god time igen, fik jeg så den fisk, jeg var kommet efter: En ny PR i tigerørred på 3,5 kg. Efter denne fisk stoppede jeg fiskeriet med en lille time igen. Så var der god tid til en masse hyggesnak sammen med Henrik Juhl, og han hjalp mig også med at få taget nogle billeder – tak for det.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This