– Hold nu kæft!! Jeg tog en spontan tur i går eftermiddag, og det var et godt træk, fortæller Mathias Jacobsen. – Det var dog knapt så godt, at jeg ikke købte deltagerbevis til Seatrout Open, for på denne spontane tur skulle der kun tre kast til, før overfladen eksploderede: For enden af linen sad den største fisk, som jeg har fået på kysten. Og den var nok også en af de vildeste, for den sprang, dansede og trak line af i flere store lange udløb samt blæste rundt under båden flere gange.

– Men efter et par lange minutter lå den i båden, og sikke en forløsning. Den flotte havørred var 73 cm lang, og jeg er stadig helt rørt. Nøj hvor er jeg taknemmelig og glad. Havørreden huggede på “Den Stive”, som klart er blevet min farvorit. Tak til Kong Neptun og tak til Kent Andersen for en smuk og fantastisk agn.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This