– Jeg var i går så heldig og ramme ind i den sidste kvotelaks på Ribe Sportsfiskerforenings vand, fortæller Casper Michelsen. – Det er mit første år som medlem derude, og jeg må bare sige, at jeg dybt imponeret over, hvor lækker åen løber gennem landskabet.

– Efter arbejde var jeg taget ud til sammenløbet, og efter at have fisket strækningen af et par gange med spin, ville jeg hjem og lave aftensmad. Men min mavefornemmelse sagde, at jeg liiiiiige skulle have et sidste hul med. Efter det cirka ti´ende kast i hullet kom spinneren til syne, og omtrent 60cm nede kom laksen efter spinneren, men missede den. Den fik så to minutters ro, og så prøvede jeg igen, men var er ingen reaktion. Herefter skiftede jeg til en anden farve spinner, og det første kast landte nøjagtig som ved første kontakt. Spinneren kom igen til syne, og netop her kom laksen og hamrede til spinneren blot én meter under stangspidsen. Efter at laksen havde siddet i et træ og også i grøden, kunnu jeg lande den efter 15 minutters fight. Laksen var 93 cm og omkring de 8 kg.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This