– Årets sidste tur efter gedderne fandt for mit vedkommende sted den 30. December 2020, fortæller Mads Davidsen. Jens Normark hentede mig klokken 05.30, hvorefter vi kørte ud for at hente en masse gode store skaller, så vi kunne få vores SG MPP Baitfish-stænger presset til bristepunktet.

– Da vi havde fyldt bilen med skaller, kørte vi mod vandet og ankom til søen lidt før det blev lyst. Det skulle dog ikke stoppe Jens Normark i at fange dagens første gedde, mens det var godt mørkt. Det var dog ingen kæmpe pralefisk, men skidt med det, for vi var også kun taget afsted for at hygge os i det milde vinter vejr.

– Vi fik yderlige et par mindre gedder inden det første spot døde helt ud, hvorefter vi flyttede plads. Det viste sig og være en god idé, for der gik ikke længe, før jeg fangede en superflot gedde på 103 cm. Nu var turen reddet for mit vedkommende. Men – der gik ikke mere end fem minutter, før den var gal igen, og denne gang var endnu en metergedde på 102 cm, så det var en perfekt sidste tur i 2020.

– Til sidst sejlede vi tilbage til den første plads, og der fik vi da også kun lige agnene i vandet, før den igen var gal. Denne gang var det den tredje gedde over meteren til mig på 101 cm. Alt i alt var det en rigtig dejlig tur med flere fine fisk til os begge to. Godt nytår!

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This