– Det var ikke svært at overbevise mig selv om, at tage en kort tur på kysten, inden jeg skulle i sommerhus, fortæller Troels Frøhlke Nielsen. – Jeg kunne måske lige nå små to timer, og planen var, at jeg da også skulle nå at filme lidt til min fiskekanal på YouTube, da denne har været nedprioriteret på det sidste. Det blev en god beslutning!

– På P-pladsen mødte jeg to spinnefiskere, som kom lige efter mig, men de var hurtigt klar til at gå ud på det gode stræk. Den ene var dog venlig nok til at give mig et råd om, at orange fluer var et godt valg lige nu, og inden jeg fik lov at dykke ned i min egen æske, gav han mig en flue, jeg skulle prøve. Normalt vil jeg ikke fiske med en flue, som jeg ikke selv har bundet, men fordi jeg var lidt forundret over denne mands ihærdighed og samtidig lidt sjove tilbud om “Den Rigtige” Flue, satte jeg den på med et smøret smil, og tænkte at det ville blive en god historie… Og det blev det!

– Da de to spinnefiskere havde taget spottet, jeg selv havde udset, trådte jeg i vandet meget tidligere, end jeg normalt gør her, og her nåede jeg to-tre kast også sagde det SLAM!. Så var der fisk på den nye flue. Efter at jeg forgæves havde prøvet at få fisken op til overfladen, kunne jeg konstatere, at den måtte være god, og efter 3-4 minutter, begyndte en PR tanke at strejfe mig. Og ja, det var sørme en PR! En fisk i omegnen af 70 cm, tromletyk over ryggen og med smukke leopard pletter! Jeg er en beskeden type, så lad os sige, at den var over 4 kg. Mere ved jeg ikke, da jeg satte den fri igen, så den kunne fortsætte mod sin destination i åen.

 

Hvidovre Sport

 

 

Troels Frøhlke Nielsen med sin flotte nye PR-havørred taget på flue.

Troels Frøhlke Nielsens flotte nye PR-havørred taget på flue.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This