– Søndagen startede som de fleste andre søndage, lyder det fra Henrik Ottesen. – Jeg kom lidt sent op, fik en langsom morgenkaffe, en ostebolle og så skulle dagen ellers planlægges. Vi blev enige om, at vi lige rengjorde huset, støvsugede, tørrede af – og hvad der nu skulle til, når man skal have gæster. Jeg havde lige været inde og se, at vandstanden var god på den lollandske nordside, så jeg foreslog, at vi kørte der ud med et par fiskestænger på en hyggelig kæreste tur et par timer.

– Sine var heldigvis med på idéen. Vi ankom klokken 14, og vandstanden var perfekt klokken 16, så der var lidt tid til at øve sig i… Efter utallige spørgsmål samt en masse skæve, høje og for korte kast plus en enkelt mistet Skrue i sølv, begyndte det at køre for Sine. Vi mærkede ikke fisk på det første stræk. Eller det vil sige – jeg mærkede ikke noget, for Sine fangede rigtigt meget fint tang. Vi gik lidt ned af kysten til en ny plads, og der fik jeg en lille grønlænder i tredje kast… Sine kom over til mig, hvorefter vi satte den lille fyr ud igen. På det første kast Sine tog efter genudsætningen, nåede hun tre omgange på hjulet – samt et spin-stop, som var nøje indstuderet – og så sagde det BANG!

– Den lille 8 fods stang blev spændt op, og Ninja hjulet begyndte at knage så dejligt… Fighten var hårdt mod hårdt, da Sine på ingen måde ville tabe til en fisk. Vi fik landet fisken i fin stil på det lave vand, og jeg jublede, som en havørredfisker jo gør, når en fin fisk bliver landet. Sine svarede køligt – den er da fin hva´? Hun var pavestolt og lidt forlegen. Vi sluttede der og skyndte os hjem for at nyde fisken samt det selvskab, vi havde planlagt.

 

Jans Lystfiskershop

    Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This