– Natten til søndag skete der noget, der har en kæmpe betydning for mig personligt og for mit fiskeri, som er en stor del af mit liv, fortæller Paule Bräsel. – Fisken der gled over netkanten i denne regnfulde, men lune nat midt i oktober, er den mest værdifulde fisk i min karriere – indtil videre. Det hersker der ingen tvivl om. Det var herligt at opleve det sammen med en god ven, selvom jeg var tom for ord, da jeg kom i land: En kæmpe oplevelse med masser af adrenalin og glæde.

– Skælkarpen, som du ser ovenfor, huggede klokken 22.30 på relativt lavt vand, mens regnen væltede ned. Men alt var lige meget, og alt vådt tøj var glemt, da fisken gled i nettet. Drømmekarpen huggede på en 18mm Banana GLM synker med en 14mm Piña popup. En dansk PB som ikke kunne have været smukkere.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This