Den rutinerede kystfisker David Thormar, der til daglig arbejder som produktudvikler for Westin Fishing, har netop landet en drømmefisk på den sydsjællandske kyst:

– Vi havde kun få kontakter i løbet af dagen til os fire, der var ude, men hvad gør det, når en af dem ser ud som fisken ovenfor, fortæller han. – Vi fiskede fra klokken 6 -19 og fangede vel seks fisk i alt, så det var ikke antallet, der var imponerende. Det var mest mindre fisk, vi fik, men så var der lige den her også. Den grove havørred var 74cm lang, og blev fanget i store bølger på en Salty Inline 26g samt en W10 Spin stang. Det er længe siden, at jeg har fanget en så velproportioneret havørred, slutter David.

Husk at tilmelde dine blankfisk til Westins Kyst Cup 2021, hvis de er taget på Westin agn. Husk der også er en lodtrækningspræmie, så alle har en chance. Du kan læse meget mere om konkurrencen og de fede præmier her.

 

Hvidovre Sport

 

Westins Salty Inline har på trods af dens korte levetid allerede fanget en hel del virkelig store havørred - inklusiv denne her til David Thormar fra Westin.

Westins Salty Inline har på trods af dens korte levetid allerede fanget en hel del virkelig store havørred – inklusiv denne her til David Thormar fra Westin.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This