– En kammerat ringede søndag morgen og hørte, om jeg var frisk på en fisketur, da han selv havde haft en del nulture i streg, fortæller Henrik Howe. – Jeg fortalte ham om et spot, vi kunne besøge, da det tit holder på fisk – store som små. Spottet vi udvalgte var til venstre fra revspidsen ved Korsør.

– Vi ankom ved 17 tiden. Forholdene var mere eller mindre perfekte med god pålandsvind, drivende skyer og sol. Vi fik hurtigt rigget stængerne til og hoppede i vandet. Det første stykke vi affiskede havde en del møg i vandet, vi gik derfor et længere stykke for at se, om vandet blev renere – og ganske rigtigt, det blev det.

– Inden længe mærkede vi et par hug fra hornfisk, men pludselig helt ude i et kast fik jeg et kontant hug, og efter en flot fight med et enkelt spring og et par udløb, kunne jeg lande denne smælder fede fisk på 64cm og 3,8kg. Derudover fik min kammerat også fisk på 42cm og 53cm – og så var der et par undermålere i blandede størrelser. Alt i alt en super godkendt kyst tur, slutter han.

Har du selv været på kysten, hører vi meget gerne om dine bedrifter på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This