– For et par uger siden lokaliserede jeg en bækørred, ved at skræmme den, og den har rumsteret i mit hoved siden, fortæller Henrik Qvirin Reiter. – I dag tog jeg så en smuttur afsted til åen for at se, om jeg kunne finde den igen. Forholdene var lovende med regn og rusk afbrudt af perioder med solskin. Håbefuld fiskede jeg mig langsomt op ad strækket, hvor jeg havde skræmt den ugerne forinden. Efter blot en times fiskeri kom den hamrende ned igennem åen efter spinneren. Jeg så den hugge flere gange, men i tredje forsøg fik jeg sat spinneren solidt i saksen på fisken. Den fightede utrolig fint med flere hidsige udløb og afviste nettet nogle gange, før det lykkedes at lande den. Den blev målt til 64-65 cm, før jeg genudsatte den. WAU hvor var den altså bare smuk, slutter han.

Hvis du savner insptiration til dit spinnerfiskeri i åen, så tjek denne video med Jens Bursell på Fisk & Fris Youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This